Nytt grattiskort

Idag fyller min svägerska år, och jag har knåpat ihop ett litet grattiskort med blommor och blader och blingbling stenar.

Tjusigt värre. Som vanligt finns det möjlighet att beställa kort av mig för alla sorters tilldragelser. Det går också bra att beställa askar, bokmärken eller nåt annat tjusigt.

/Helena


Ozzy Osbourne är nu tillsammans med Kat Von D!


Eller...? Nä, Ozzy har inte skiljt sig från Sharon och blivit ihop med en viss berömd tatuerare.

Det är bara det att min undulathane Nikki Sixx dog lite tragiskt i höstas och Kat kunde ju inte vara ensam så jag blev tvungen att hitta ett namn till hennes nye partner. Det namn som kom upp i huvudet spontant var Ozzy Osbourne så därför fick han heta det.

Igår fick de äntligen komma hem!

Just nu sitter de i kristallkronan och småkuttrar. Antar att det blir ett elände att få in dem i buren igen när de fått smak på friheten här ute.

=)

/Helena


Min balkonglåda...

duva
...har under några veckor varit ockuperad av ett duvpar som låg på ägg.


Tyvärr var det ingen idealisk plats eftersom läget är ganska oskyddat. Ett efter ett försvann äggen och när det sista var borta tog jag bort balkonglådan för plantering.

Får väl ändå säga att det var trevligt att ha dem där så länge det varade. Hoppas att de hittar en bättre plats för att lägga sina ägg.

På söndag kommer mina undulater hem igen efter att ha varit på semester hos uppfödaren Angelika på Vilda Paradis utanför Kungsbacka. Jag längtar sååå mycket efter mina pippikvitter!

Vi får väl se vad som händer här framöver, kanske kan det bli undulatungar. Jag har inte bestämt mig än eftersom det kan bli ett jäkla kackalorum om det blir många...


/Helena

RSS 2.0